Szűrés

A(z) IFA 2018 kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG az IFA-n mutatja be a világ első 8K OLED televízióját

2018. augusztus 29. -

OLED kijelzőinek köszönhetően a televíziós innováció úttörője, az LG Electronics (LG) a 2018-as IFA-n mutatja be a világ első 8K, azaz 7680x4320 pixel felbontású OLED televízióját. A 88 colos 8K LG OLED TV több mint 33 millió, önálló fény kibocsátására képes képpontból áll. Ezzel páratlan kontrasztarányt és valódi feketét képes megjeleníteni — ezek a jellemzők alkotják az OLED televíziók páratlan képminőségét.

Tovább

Az LG további termékekkel bővíti prémium termékcsaládját

2018. augusztus 28. -

Az LG Electronics (LG) prémium SIGNATURE termékcsaládjának kibővített kínálatával — új borhűtővel, szárítógéppel és alulfagyasztós hűtőszekrénnyel — érkezik a 2018-as berlini IFA szakkiállításra.

Tovább

Az LG új korszakot nyit a robotikában

2018. augusztus 27. -

Az LG Electronics (LG) a 2018-as IFA szakkiállítás közönsége előtt mutatja be első viselhető robotját. Az LG korábban bejelentett robotjaival (reptéri idegenvezető robot, takarító robot és felszolgáló robot) ellentétben az LG CLOi SuitBot nem reptéri és szállodai várótermekben navigálja a vendégeket, hanem a használó lábának nyújt segítséget: az alsó végtag nagyobb mozgékonyságát és erőkifejtését teszi lehetővé.

Tovább

Európában is bemutatkoznak az LG prémium kategóriás SIGNATURE konyhai berendezései

2018. augusztus 27. -

Az LG Electronics (LG) a hamarosan kezdődő IFA szakkiállításon mutatja be kifejezetten az európai piacra tervezett SIGNATURE konyhai berendezéseit. A termékcsalád egy sor új prémium beépíthető készülékből áll, melyeket a kifinomult európai konyhai igények szerint terveztek meg.

Tovább